Het gaf mij de extra verdieping waardoor ik beter in contact kwam met mijzelf.

Al enige tijd ben ik op zoek geweest naar een yogavorm of yogadocent die behalve aandacht geeft aan de asanas (houdingen) zeker ook veel aandacht geeft aan de pranayama (ademhaling) en de meditatieoefeningen. Ik was op zoek naar meer verdieping, naar iemand die mij kon helpen om dichter bij mijzelf te komen en dat te leren beheersen, zodat ik het kan vasthouden. De rust in mijzelf te vinden en dit op te zoeken als ik het nodig heb.

Ik vond de cursus van Asha: Raja yoga en de chakras. Ik was erg benieuwd wat het werken met de chakras mij zou brengen, ik had er geen duidelijke verwachtingen van maar wilde het vooral ondergaan.  Ik zat net in een ontzettend emotionele periode en ik hoopte dat de meditatie me in elk geval kon gaan helpen om dingen los te laten. Het werken met de chakras heeft me geholpen om te voelen waar mijn basis is, waar je je vertrouwen kunt voelen in jezelf, het heeft me ook geleerd waar ik mijzelf kan ontspannen om mij open te stellen voor anderen en waar ik mijn eigen kracht kan voelen stralen. Maar wat me bovenal een belangrijke les was, dat was de les waarin we de hartchakra behandelden. Doordat ik in een echtscheiding zat vond ik het lastig tijdens de les om bij mijn gevoel van liefde te komen, vooral de liefde voor mijzelf, er leek een schil omheen te liggen. Heel wonderlijk vond ik het dat de dagen erna dat gevoel weer ging stromen. Door de intentie weer duidelijker vanuit mijn hart te voelen lukte het me ook beter om de dingen te zeggen die voor mij van waarde zijn en daar voor te gaan staan.

Asha is een ontzettend integer en warm persoon, ze laat een ieder zijn eigen proces en pad volgen en straalt uit dat dit goed is. Waardoor ik zeker weet dat ik nog door wil gaan met het volgen van de yoga lessen bij Asha.  Persoonlijk vond ik het ook erg mooi om te ervaren wat het zingen van mantras, het werken met klankschalen en muziek kan toevoegen. Het gaf mij de extra verdieping waardoor ik beter in contact kwam met mijzelf.  Hartelijke groet, anoniem

- Cursus RajaYoga&deChakras