Drijfveren

Met liefde en respect zal ik je begeleiden naar jouw zoektocht naar je Ware Zelf. Hierbij maak ik, naast de filosofie van Raja Yoga en mijn eigen levenservaring, gebruik van de volgende tools:

PauwenverenFoto's Website 006

Pauwenveren staan symbool voor Krishna. Krishna staat voor zuiver Goddelijke Licht en Liefde, hij biedt bescherming en compassie voor alle levende wezens. Krishna is mijn persoonlijke verbinding met mijn ware Zelf, gezeteld in mijn hart. Het KrishnaBewustzijnsenergie is hetzelfde als het ChristusBewustzijnsenergie. In mijn meditaties benoem ik dit als zuiver Licht en Liefde.

Logo

Mijn logo bestaat uit vijf cirkels, dit zijn mijn vijf kernwaarden:

  1. De binnenste paarse cirkel staat voor je Ware Zelf, jij in je Kracht
  2. De groene cirkel staat voor je innerlijke Vrede
  3. De rode cirkel staat voor je innerlijke Vreugde
  4. De gele cirkel staat voor je Vrolijkheid
  5. De blauwe cirkel staat voor je Vrijheid.

Het AUM teken in het midden staat voor verbinding, verbinding van de vijf cirkels, de vijf kernwaarden. De mantra AUM is de krachtigste mantra die er is, het is de oerklank die jou verbindt met je ware Zelf.

IN VRIJHEID ZIJN WIE JE WERKELIJK BENT!

Klankschalen

De klankschalen staan symbool voor het laten horen van jouw eigen klank. De trillingen raken elk cel in je lichaam en zorgen hierdoor voor een diepere werking op verschillende niveaus. Ik gebruik klankschalen tijdens de Yoga lessen, bij de Shiatsu behandelingen en ook bij de Coachingstrajecten.

Missie

Asha betekent in het Sanskrit ‘Hoop’.  Ik hoop met mijn aanbod, Vrede, Vreugde en Bewustwording door te geven aan iedereen.  We zijn allemaal met elkaar verbonden.

Visie

“Be The Change That You Want to See in The World” – Mahatma Ghandi

Om Shanti Shanti Shanti

-Vrede in jezelf,  Vrede met je omgeving en Vrede voor heel de wereld-